ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η κυβέρνηση δεν δέχεται να πάρει τα 600 δις και δεν μας λέει και το λόγο που το κάνει!

SYNTAGMA1_1-26-sΣύμφωνα όμως με το άρθρο 10 του συντάγματος οι πολίτες έχουν το δικαίωμα να αναφέρονται εγγράφως στις αρχές και αν δεν απαντήσουν αιτιολογημένα εντός ορισμένης προθεσμίας τότε θα κινηθούν δικαστικά”.

Άρθρο 10 του Συντάγματος

“Καθένας ή πολλοί μαζί έχουν το δικαίωμα, τηρώντας τους νόμους του Κράτους, να αναφέρονται εγγράφως στις αρχές, οι οποίες είναι υποχρεωμένες να ενεργούν σύντομα κατά τις κείμενες διατάξεις και να απαντούν αιτιολογημένα σε εκείνον, που υπέβαλε την αναφορά, σύμφωνα με το νόμο.”

Θέλουμε τουλάχιστον 4.000.000 υπογραφές, το 1/3 των Ελλήνων. Φανταστείτε 4.000.000 αγωγές εναντίον της κυβέρνησης.

Το ψήφισμα είναι το μέσο για να αποκτήσει νομική ισχύ η Ένωση των Ελλήνων. Θα αποκτήσουμε την ελευθερία μας χωρίς να χυθεί ούτε μια σταγόνα αίμα. Όπλο μας η υπογραφή μας.


Κείμενο ψηφίσματος

Ως Έλληνας πολίτης για την προστασία του δημοσίου συμφέροντος, την προάσπιση της εθνικής κυριαρχίας και της ανεξαρτησίας της χώρας από τους διεθνείς τοκογλύφους και την κατάργηση των μνημονίων που οδήγησαν τη χώρα σε υποδούλωση με επαχθείς και ειδεχθείς όρους επιθυμώ:

  • Να γίνει αποδεκτή η πρόταση χρηματοδότησης του Αρτέμιου Σώρρα ύψους 600.000.000.000 $ Η.Π.Α. από την Ελληνική Κυβέρνηση, όπως αυτή έχει ήδη υποβληθεί προς αυτήν από 28-9-2012.
  • Να γίνει λογιστικός έλεγχος του χρέους από επιτροπή διεθνών πραγματογνωμόνων υπό την εποπτεία των ανώτατων δικαστών του Αρείου Πάγου, για την εξακρίβωση του πραγματικού ύψους του δημοσίου χρέους.
  • Να αποδοθούν ευθύνες στους υπεύθυνους κρατικούς πολιτικούς και δημοσίους παράγοντες.

Με τη ρητή επιφύλαξη παντός εν γένει νομίμου δικαιώματος, σε περίπτωση μη ελέγχου και αναιτιολόγητης ή σιωπηρής απόρριψης της ως άνω πρότασης από Ελληνική Κυβέρνηση και σύναψης νέων μνημονιακών συμβάσεων που οδηγούν σε απεμπόληση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας.


Έντυπο ψηφίσματος

psifisma-ellinon

Οδηγίες:

 1. Βγάλτε μια φωτοτυπία για να έχετε ένα αντίγραφο.
 2. Στείλτε το αυθεντικό ταχυδρομικά στην διεύθυνση:
  Αβέρωφ 1, Δάφνη Αττικής, Τ.Κ 17235
  Παραλήπτης: Αρτέμης Σώρρας

fakelos-s-300x185a

 

Σε μορφή PDF

Σε μορφή JPG (εικόνες)

psifisma-ellinon-02-1psifisma-ellinon-02-2


Μια φωνή Ελληνικής ψυχής, όπου κι αν βρίσκεται